Naši pioniri se plasirali među 4 najbolja tima u Srbiji !

 

 

  Proteklog vikenda, 11-13. maja, naši dečaci su  učestvovali na polufinalnom turniru prvenstva Srbije za pionire 2013. organizovanog u Kladovu. Za naše dečake ali i za njihove roditelje, naše verne navijače, ovaj vikend će ostati dugo u veoma lepom sećanju. Osim u lepoti Kladova, prelepog grada na obali Dunava, uživali smo u svim pogodnostima luksuznog hotela Aquastar Danube , igrajući u vrhunskim uslovima sportskog centra " Jezero " i stvaranju novih poznanstava i prijateljstva sa sportskim rivalima. 

  

  Pored nas na turniru su učestvovali : OK Đerdap, OK Slovan Ruma, OK Prokuplje. Naš tim se pokazao najbolje kada je to bilo najpotrebnije i ostvario 3 maksimalne pobede 3:0 nadigravši sve rivale. Osvajanjem 1. mesta na ovom polufinalnom turniru prvenstva Srbije za pionire OK Železničar se plasirao među 4 najbolje ekipe u Srbiji što je najveći uspeh u istoriji naših klubova u radu sa mlađim selekcijama. Pored nas na finalni turnir prvenstva Srbije za pionire plasirale su se OK Partizan, OK Obrenovac, OK Spartak iz Ljiga. 

 

  Slike sa iz Kladova možete da pogledate u našoj galeriji Kladovo 2013.

 

  Više o rezultatima utakmica sa ostalih polufinalnih turnira pionirskog prvenstva Srbije za pionire 2013. možete pogledati na zvaničnom sajtu Odbojkaškog Saveza Srbije.

 

  Finalni turnir održaće se od 7 do 9 juna a u klubu se svi potajno nadamo da ćemo uspeti da dobijemo organizaciju turnira i ugostimo ostale 3 najbolje pionirske ekipe u Srbiji.