Pioniri šampioni Prvenstva Beograda !

 

 Nakon 20 odigranih utakmica u proteklih 6 meseci završeno je Prvenstvo Beograda za pionire. Ove godine pionirska liga je bila posebno uzbudljiva jer se čak 7 od 11 timova borilo za neku od prve 4 pozicije koje vode na polufinalni turnir Prvenstva Srbije. Takođe i borba za prvo mesto bila je neizvesna do poslednjeg kola kada je OK Železničar po prvi put u toku sezone izbio na čelnu poziciju. Vikend za vikendom ređale su se neizvesne utakmice od kojih su se mnoge rešavale petim setom gde je naš tim pokazao najveću psihičku stabilnost, najbolju tehničku i taktičku pripremljenost i pre svega pravo drugarstvo i timski duh i sa 4 osvojena i 1 izgubljenim taj-brejkom se izdigao iznad ostalih protivnika. Naš tim je ligu završio na 1. mestu sa 51 bodom i 18 ostvarenih pobeda i 2 poraza. Za sobom smo ostavili klubove koji godinama važe za najbolje u radu sa mlađim kategorijama : Partizan, Obrenovac, Crvena Zvezda, Blok-Aut, Roda, As. Ovim plasmanom smo ostvarili najveći uspeh u istoriji naših klubova u radu sa mladjim kategorijama.

 

 Sve čestitke na rezultatu svim igračima članovima pionirske selekcije kao i treneru Damiru Stojčiću.

 

 Takođe značajno mesto u ovom velikom uspehu za naš klub zaslužuju:

- Ognjen Bulić, koji je izvršio širu selekciju pionirske ekipe i koji je uopšte i kreator muških selekcija u našem klubu bez čijeg prethodnog rada i postavljanja temelja ovaj rezultat ne bi ni bilo moguće ostvariti;

- Dalibor Lalovac, osnivač OK Lucky Star, koji nas je odličnim vođenjem kluba doveo u situaciju da iz velikog broja školi odbojke možemo da napravimo kvalitetniji izbor za selekcije. Takođe njegovo razumevanje za sve potrebe tima i zahteve koje je pred njega postavljao trener Damir u vidu rekvizita za treninge, opreme, dodatnih termina kao i velika moralna podrška bili su ključni u ovoj sezoni;

- Na kraju ali ne i najmanje bitno želim da istaknem izuzetnu podršku i navijanje svih naših članova kluba ( od škole odbojke do selekcije ), roditelja i zaljubljenika u odbojku koji su nas pratili u toku ove sezone a čije navijanje i podrška su nam puno značili.

 Za nas sezona nije završena, moglo bi se reći da najbitnije tek počinje. Očekujte nove uspehe sa turnira u Obrenovcu, polufinalnog turnira Prvenstva Srbije i nadamo se finalnog turnira Prvenstva Srbije. Mi ćemo kao i do sada dati sve od sebe, a osim zdravlja i sportske sreće potrebna nam je i vaša podrška koja će nam puno značiti.